Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Zariadený 2 izb. 60,1m² byt priamo v OC Galaxia - Galanta

Ulica: Hlavná
Obec: Galanta
Okres: Galanta
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
115 000 €

Popis nehnuteľnosti

RealityMaster ponúka exkluzívne na predaj klimatizovaný 2-izbový byt 60,1m² na 3. poschodí, ulica Hlavná, OC Galaxia Galanta. Bývanie v úplnom centre mesta ponúka plnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti. Byt je zariadený a vhodný na nasťahovanie, prípadne na miernu renováciu a prispôsobenie podľa vlastného vkusu.  

BYTOVÝ DOM
6 poschodový polyfunkčný dom GALAXIA bol skolaudovaný v roku 2007, ide o pomerne novú stavbu bez potreby investícií. Na 1. a 2. NP sa nachádzajú obchodné priestory, spolu 46 predajní a služieb. V suteréne je garáž so 75 parkovacími miestami a pivnicami. K dispozícii je DSL alebo bezkáblový internet, TV a služby všetkých väčších poskytovateľov. Parkovanie je možné v podzemnej garáži na voľných parkovacích miestach (mimo vyznačených v súkromnom vlastníctve), majiteľ môže po dohode získať čip od garáže a parkovať na voľných miestach aj mimo otváracích hodín za poplatok 20€ mesačne. Vykurovanie zo samostatnej plynovej kotolne s centrálnou prípravou teplej vody.

BYT
2-izbový byt sa nachádza na 3. poschodí. Kúpeľňa s WC sú murované, s obkladmi a dlažbou. Zvyšné miestnosti sú pokryté laminátovou plávajúcou podlahou. Plastové okná s izolačným 2-sklom sú orientované do vnútrobloku, bez hluku a prachu z premávky.

Dispozične pozostáva z 2 miestností - priechodnej obývačky a nepriechodnej spálne, samostatnej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC, vstupnej chodby a k bytu prislúcha pivničná kobka v suteréne. Celková výmera podlahovej plochy bytu s príslušenstvom je 60,10m2, z toho samotný byt 57,49m2 a pivničná kobka 2,61m2.

Byt sa predáva zariadený:
Kuchyňa - kuchynská linka, rúra na pečenie s elektrickou varnou doskou, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, jedálenský stôl so 4 stoličkami, zvrchu plnená práčka.
Obývačka - rohová sedacia súprava, skriňa, konferenčný stolík, klimatizácia zn. Daikin.
Spálňa - krásna spálňová zostava s historickým nádychom pozostáva z manželskej postele, nočných stolíkov, veľká skriňa, komoda so zrkadlom.
Kúpeľňa s umývadlom, vaňou, zrkadlovou skrinkou, je tu aj príprava pre umiestnenie práčky
V chodbe vešiaková zostava s lavicou, skriňou a zrkadlom, komoda a skrinka.
V pivnici v suteréne sa nachádza regál.

Mesačné náklady 200 € / 2 osoby (voda, ÚK, správca), cca 25€ elektrina a 15€ internet.

LOKALITA
Úplné centrum Galanty ponúka kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti, veľa potrebného vybavia majitelia bytov priamo v OC Galaxia. Vyhľadávaný rozprávkový kaštieľ Esterházy a priľahlý park je tiež v pešej dostupnosti 8 minút z bytu. Skrátka Vám tu nebude nič chýbať. 

V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie, v rámci ktorej poskytujeme kompletný právny servis a vybavenie celého procesu od obhliadky po odovzdanie bytu, vypracovanie zmlúv, vklad vlastníckeho práva do katastra vrátane správnych poplatkov, bezplatné hypotekárne poradenstvo a výber čo najvhodnejšieho financovania a poistenia Vašej novej nehnuteľnosti. Prevedieme Vás celým procesom predaja rýchlo a bezpečne.  

Ak Vás naša ponuka zaujala, dohodnite si obhliadku:
Samuel Bokroš 
tel. č.: 0944 689 740
e-mail: bokrossamuel@realitymaster.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
60.1 m2
Skladová plocha:
2.61 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Typ budovy:
zosilnený betón
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Rok výstavby:
2007
Rok kolaudácie:
2007
Počet poschodí od prízemia vyššie:
6
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
3
Celková plocha:
60.1 m2
Pivnica plocha:
2.61 m2
Počet pivníc:
1
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno

Maklér

Samuel Bokroš

Samuel Bokroš

Realitný maklér II.

  • Slovensky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti